Η ιταλική εταιρεία Kariba , γνωστή για την αξιοπιστία και καινοτομία των προιόντων της από το 1960, είναι πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την παραγωγή Εξωτερικών και Εντοιχισμένων καζανακίων. Η πρώτη πατέντα πανευρωπαϊκά ήταν η εφεύρεση του εντοιχισμένου καζανακιού, μία καινοτομία που άλλαξε τον τρόπο σκέψης στην αρχιτεκτονική μπάνιου, με λύσεις για κάθε εγκατάσταση και χώρο, ρυθμιζόμενους διακόπτες λειτουργίας και διαθέσιμα ανταλλακτικά από το 1960. Η παγκόσμια δραστηριότητά της καλύπτει δίκτυο πωλήσεων σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2015, CE Certificate και SGS standard.

Η διαδικασία παραγωγής, από το καλούπωμα μέχρι και την φυσητή κατασκευή γίνεται αποκλειστικά στην Ιταλία, και τα ορειχάλκινα μέρη των προϊόντων της από την Ιταλική εταιρεία του ομίλου, General Fittings.

Η ποιότητα των προϊόντων (διασφαλίζεται μέσω ενδελεχών) ελέγχων της γραμμής παραγωγής. Τα εντοιχισμένα καζανάκια φέρουν σφραγίδα ελέγχου, ένα προς ένα),

10ετής εγγύηση , άριστο after sales service, και on line επικοινωνία με τον κατασκευαστή.

Τα κύρια χαρακτηριστικά που την έχουν καταστήσει στην κορυφή των κατασκευαστών είναι:

  • 100% Ιταλικό Προϊόν
  • Άριστη, ελεγμένη και πιστοποιημένη ποιότητα
  • Πολυετής διαθεσιμότητα ανταλλακτικών
  • Εύκολη Εγκατάσταση
  • Εύκολη συντήρηση
  • Εξοικονόμηση νερούΤην εταιρία KARIBA αντιπροσωπεύει αποκλειστικά για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, η εταιρία AMCO Β. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ, www.amcogr.gr με μια παράλληλη ιστορία από το 1961 μέχρι σήμερα.

Με την πολυετή εμπειρία της η AMCO, το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας, διασφαλίζει για την Ελληνική Αγορά όλα τα προιόντα της, εγγυάται και μεταδίδει την τεχνογνωσία της, εξασφαλίζοντας την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών από το 1961 έως σήμερα!

Εγγραφή νέου χρήστη