Η εταιρεία AMCO δραστηριοποιείται στο χώρο των ειδών υγιεινής και υδραυλικών . Συνεχίζει την πρωτοπόρα πορεία της μετά από 60 χρόνια, εξελίσσεται δυναμικά και παραμένει σταθερή στις αξίες της ποιότητας και του service με βαθιές σχέσεις δικτύωσης στο διεθνές και ελληνικό εμπόριο,με μοναδικό όραμα την συνεχή υποστήριξη της αγοράς για τον Έλληνα καταναλωτή. 

Η εταιρεία πρώτη εισήγαγε και καθιέρωσε τα άρτια μοναδικά σε ποιότητα και αντοχή στο χρόνο καζανάκια KARIBA,πρωτοποριακό είδος στον τομέα των Ειδών Υγιεινής, με πολυετή εμπειρία και αξιοπιστία στη λειτουργία τους που παραμένουν ακόμα και σήμερα από τα πρώτα στις πωλήσεις. Η επιλογή των Ευρωπαϊκών Οίκων που αντιπροσωπεύονται όπως η KARIBA, CERAMICAS GALA , C.G.S, FAISMILANI, ECE, CLK και άλλων έχει πάντοτε στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας της σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την χώρα που παραμένει σταθερή, μόνιμη και πιστή .

Η AMCO παρέχει προϊόντα επιλεγμένα με κριτήρια αξιοπιστίας, ποιότητας, καινοτομίας, καθώς και προστασίας του περιβάλλοντος (εξοικονόμηση νερού, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, πολυετή εγγύηση). Ο σκοπός μας είναι να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα ποιοτικά, μοναδικά σε σχεδιασμό προϊόντα, με αντοχή στον χρόνο και οικονομικά ανταλλακτικά, ώστε να υπάρχει συνεχής και αδιάκοπτη λειτουργία χωρίς προβλήματα χρήσης και να εξυπηρετούν ειδικά τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή. Τα προιόντα της AMCO διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας ISO, CE και διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εγγραφή νέου χρήστη